grigori333 wybacz że się przyczepię ale zrobiłeś byka, mimo że się czepiasz o podkreślanie postów
grigori333 napisał/a:
a z kąt ta pewność , ja kupując C5 dostałem rachunek z serwisu kiedy był wymieniany , dla pewności odkręciłem osłonę i pasek jak i rolki były w dobrym stanie
sam widzisz, człowiekowi zdarzają się błędy i są nieuniknione, więc zrobienie jednego czy po prostu pominięcie go to żaden grzech
Dzimi, Trzeba tu naprawdę odróżnić nagminne błędy ortograficzne od literówek! Nikt się nie czepia takich błędów! Każdemu może się zdarzyć, jak piszesz. Musimy starać się pisać aby można było nas zrozumieć (interpunkcja) oraz bez rażących błędów, w co drugim wyrazie.
_________________ XManiak
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
Pisze i bede pisal bez polskich znakow - tak jest mi wygodniej i szybciej. Jesli komus to przeszkadza - moze mnie poprawiac, jesli tez uslysze ze mam sobie pojsc (i bynajmniej nie uzyjecie czasu przeszlego od slowa isc) to zrobie to dopiero zmuszony admina/moderatora reka. Staram sie pisac ktory przez o, nie przez u.
Bardzo chetnie bym sie zamienil z kims kto nigdy nie mial dysgrafi i dysleksji - chociaz na jeden dzien. Zobaczyliby niektorzy, jaki to wstyd jak sie chce, ale nie moze sie napisac poprawnie i czytelnie (jestem leworeczny, jak 11% populacji swiata, niestety przez cala podstawowke uczono mnie na sile pisac prawa reka - dzieki czemu jestem w zasadzie obureczny - niemniej jednak preferuje i dominujaca jest u mnie lewa strona kinetycznie i prawa polkula mozgowa). Albo jaki to wstyd np. w jezyku angielskim pracowac i nie umiec 1 slowa bez translatora napisac (nie dlatego ze sie slowa nie zna, tylko nie umie sie zapamietac kolejnosci literek).
Niestety albo naszczescie moj umyslowy niedowlad zostal mi wynagrodzony w inny sposob: potrafie rozwiazywac problemy, analizowac i logicznie myslec (i zapamietywac dlugie nawet ciagi cyfr) - czego 95% Polakow piszacych poprawnie NIE POTRAFI. Jesli kosmetyke i kolory zaczniemy przedkladac nad rozwiazania problemow, niedlugo Forum bedzie odbiciem Naszego pieknego kraju - w ktorym jedyny towar eksportowy to prawie darmowa sila robocza i kurze lapy - bo nie potrafimy ich nawet przerobic na kolagen (ktory jest z nich pozyskiwany). Naprawde chory kraj... gdzie ludzie wiecej uwagi przywiazuja do wymyslonej samoograniczajacej zasady niz do zdrowego rozsadku i prawdziwych problemow.
Popieram - usuwac debili ktorzy notorycznie pisza ktury, rze itp... no ale ludzie - nie o to chodzi w forum zeby eseje pisac heksametrem z bezwzglednym zastosowaniem ortografi.
I na koniec: nie robi mi roznicy, czy ktos mi robi łaske, czy laske - jedno i drugie chetnie przyjme.
_________________ Bylo: AX '96; Bravo JTD105 '98; C5 HPI Exclusive '01; Polo '92, Passat B5, Muscel Aro 243
Jest: C5 HPI Exclusive (Hungar Ring Mode!), Chrysler Pacifica 3.5B, Feroza 1.6
Mój samochód: Citroen C4 II 1.6HDI
Paliwo: di
Wersja:: Hatchback
produkcja:: 2015
Wysłany: 3 Listopad 2013, 20:12
musisz pisać real...bo jak na czacie napiszesz żę w realu sie spotkasz to ci kobita odpisze że u niej tylko biedronka...Ale to co gada to po części racja bo dochody zyski za granice idą..a my kupujemy nie swoje produkty bo większość naszych marek już nie nasza.
Coś na temat nowoczesnego języka polskiego
Myślę, ze to powinien być obowiązkowy temat dla uczniów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum