Wysłany: 15 Luty 2012, 22:56 Co widać u Was za oknem....?
Jak były mrozy po -25°C to narzekaliśmy na zimno a teraz? Śniegu jak na lekarstwo było do teraz. Zrobiło się ciepło i -1°C. A co za oknem?! Śnieżyca....
Jest jeden plus... Nie potrzebuję teraz nawet rolet na oknach I to z każdej strony domu he he.
_________________ XManiak
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
Mój samochód: XM2,1 C4 Picasso Hatchback C5 X7 Sedan :
Poj. silnika (cm3): 2088
Paliwo: Di
Wersja:: Exclusive, Hatchback, Sedan Exclusive
produkcja:: 2010
Wysłany: 15 Luty 2012, 23:12
Jak kiedyś uczyłem się geografii to uczycielka mówiła ,że klimat to my mamy umiarkowany Jak ją dorwę to powiem jej ,że łgała jak dontusk
No to masz przes..... jak szarik w czołgu
Dzisiaj jazda do pracy to był normalnie hardcorowe przeżycie. Wypróbowałem przy okazji swoje letniaki Jadę sobie prostą przed 6-tą rano a tu nagle, normalny szok. Ciężarówka się zakopała na prostej! Trochę pozawiewało i nie dała rady bo pewnie pusta była Aby ją ominąć to przejazd przez pas krzaków, później kilkadziesiąt metrów zasypaną drogą rowerową. A najgorsze to było wjechać z powrotem na drogę bo wydmy były spore. Ale normalnie jakoś dałem radę i dotarłem do pracy. Żadnego roku tak nie było. Rano Dzierżoniów był odcięty od świata bo nawet na Wrocław nie było przejazdu.
W ogóle dziś, to w pobliżu pełno samochodów i ciężarówek po rowach było: http://ddz.doba.pl/?s=sub...&id=22603&mod=1 http://ddz.doba.pl/?s=sub...&id=22595&mod=1
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
Nie wstawiam zdjęć, bo się wystraszycie. Nędza z rozpaczą - w nocy śnieg, a nad ranem deszcz. Teraz to nawet nie wiem dokładnie po czym wjeżdżam na podwórko:
- po brei pośniegowej
- po błocie
Albo po jednym i drugim
W nocy mróz łapie i na drogach niezbyt bezpiecznie. A ile nóg złamanych!
Sroga zima minęła a wiosną żar się z nieba w długi weekend lał!
No i w ten weekend. dla odmiany będzie chłodny.
donalehandro, Ale jak będzie zero w nocy i 11 tylko w dzień i deszcz, to chyba tylko zostanie ci patrzenie na tą kupę złomu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum