Wysłany: 6 Kwiecień 2018, 12:05 Pomoc w zakupie auta - prośba o oględziny.
Cześć wszystkim Cytromaniakom!
Jako, że co jakiś czas ktoś znajduje coś w odległej części kraju i prosi o pomoc - zakładam temat i przyklejam go tu, na forum towarzyskim. Aby nie zakładać nowych tematów - każdy będzie dopisywał swoje prośby.
A tak na początek -Poszukuję C4 GP w wersji 2HDI Exclusive - czy ktoś ma blisko do Gubina?Fajne C4 GP jest
KLIK
Na fotkach, widać podrasowanych, wygląda jak prosto z salonu.
Pewnie rzeczywistość jest niestety zgoła inna. Nadzieja umiera ostatnia więc prosiłbym o kontrolę faktów organoleptycznie. Może jakieś fotki real a nie z Photoshopa?
_________________ XManiak
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
Kupiłem już w pobliżu domu. Zatem akcja C4 GP odwołana....
_________________ XManiak
Proszę nie pisać do mnie na PW w sprawach technicznych. Od tego jest forum! Chętnie pomogę (jeżeli jestem w stanie), a przy okazji inni z tego będą mogli skorzystać.
audikom, z nim chyba będzie coś więcej nie tak. Nie jestem na 100% pewny ale na wiosne jak szukałem auta to chyba widziałem to to ogłoszenie ale u innego sprzedawcy w Chełmie. Jak gość ma dwie umowy to na pewno to auto, stało coś koło 5 tys. Obawiam się że oprócz problemów z zwieszeniem będą też problemy ze skrzynią. Myślę że jakby się dobrze zakręcił to można to to za 2 tys. wyrwać, naprawić i cieszyć się fałką. Nie mam teraz wolnych pieniążków, ale sam bym se go przygarną.
wojtis1990, też tak pomyślałem ,taka chwilowa słabostka
Odpuszczę tym bardziej że mam aktualnie daw auta,bo wpakowałem się jeszcze a Acorda VI 1.8 99
który stoi u lepiarza (fachowiec jest ale olewa robotę ,może na wiosnę wyjdzie) ze względu na rudą
Może ktoś z forum akurat go oglądał? Może ktoś ma niedaleko i chciałby go obejrzeć dla mnie? Chętnie się odwdzięczę/ zapłacę!
BartoszWPR
Mój samochód: Citroen C4 Picasso
Poj. silnika (cm3): 1600
Paliwo: Di
Wersja:: -
produkcja:: 2008
Wysłany: 8 Lipiec 2020, 09:21
Polecicie proszę kogoś jako wsparcie przy oględzinach samochodu?
Firm, speców jest wiele, ale osobiście nie mam sprawdzonych (a na doswiadczenie forum można liczyć ).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum